Internationaal

door | jan 24, 2020

Binnen Europa

Onze verhuizingen binnen Europa worden gekenmerkt door het vervoer van de inboedel met onze moderne luchtgeveerde verhuiswagens. Uw inboedel kan speciaal verpakt worden en wordt in dezelfde verhuiswagen geladen, die ook op de bestemming de goederen weer aflevert. Voor Groot-Brittannië gebruiken wij de veerdienst of tunnel.

Om deze verhuizingen goed uit te voeren dienen wij alles te weten over de lokale omstandigheden bij het losadres. Wij kenmerken ons door regelmatig verhuistransport naar vaak lastig bereikbare bestemmingen.
Een verhuizing bestaat globaal gesproken uit inpakken, laden, transport en lossen.

Voorafgaand aan de verhuizing worden de kleine goederen in dozen en kleding in garderobedozen gedaan. Bovendien kunnen wij vakkundig inpakken bij kostbare goederen, bijvoorbeeld schilderijen of antiek. U kunt ervoor kiezen om alles zelf te doen, zodat de kosten gereduceerd kunnen worden. Meestal worden kostbare of breekbare goederen door ons zelf ingepakt. De demontage van grote meubelen kan desgewenst ook door ons gedaan worden.

Wij zullen de inboedel op de aangegeven datum in de verhuiswagen laden. Bij het laden is het cruciaal dat de goederen goed in de wagen gestuwd worden, zodat bij transport geen schade kan ontstaan.

In geval van tussentijdse opslag worden uw goederen in kisten in onze verwarmde loods geplaatst. Soms combineren wij uw verhuizing met een aantal andere verhuizingen om uw kosten te beperken.

Het lossen van de Europese verhuizing vindt vaak plaats door de chauffeur en bijrijder met hulp van lokale verhuizers. Ook is het mogelijk om door u zelf de verhuizing te regelen, waarbij u wel moet denken aan personeelsvoorziening. Vooral bij Europese verhuizingen speelt bij het lossen de bereikbaarheid van de bestemming een belangrijke rol, denk hierbij aan heuvelachtig gebied, oprijlaan, smalle straten, etc.

Contact

Gebr. Hoogendoorn Woubrugge BV
Kerkweg 30
2481 KD Woubrugge

 
Tel: (0172) 518553
Fax: (0172) 519127
E-mail: info@hoogendoorn-woubrugge.nl
KVK: 28062320
 
Telefonisch bereikbaar:

Ma t/m vr van 7.00 tot 19.00 uur

Advies nodig bij uw verhuizing?

Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag verder!
Contact met Hoogendoorn Woubrugge

Verhuizen?

Hoe werkt het..

 • U doet een aanvraag voor verhuizing;
 • Wij komen bij u kijken voor een inventartisatie;
 • Aan de hand daarvan maken wij een vrijblijvende offerte;
 • Wij leveren de verhuisdozen;
 • De verhuizing wordt uitgevoerd;
 • Wij halen de verhuisdozen op.

Tips

Onze verhuistips..

 • Goed sorteren, gooi weg wat weg kan.
 • Zorg dat flessen recht op staan en goed gesloten zijn.
 • Pak geen serviesgoed en glaswerk bij elkaar in 1 doos.
 • Schrijf op de doos wat er in de doos zit.
 • Werk bij voorkeur samen.

Kosten?

Wat kost het..

Voor ons het is het natuurlijk niet mogelijk om voor elke verhuizing dezelfde prijs te vragen. De prijzen variëren voor iedere verhuizing.

Daarom zijn wij bereid voor u als klant een passende offerte op te stellen.

Telefoon

(0172) 518 553

Locatie

Kerkweg 30
2481 KD Woubrugge

KvK

28062320