Afspraak?
(0172) 518553

Internationaal

Binnen Europa

Onze verhuizingen binnen Europa worden gekenmerkt door het vervoer van de inboedel met onze moderne luchtgeveerde verhuiswagens. Uw inboedel kan speciaal verpakt worden en wordt in dezelfde verhuiswagen geladen, die ook op de bestemming de goederen weer aflevert. Voor Groot-Brittannië gebruiken wij de veerdienst of tunnel.

Om deze verhuizingen goed uit te voeren dienen wij alles te weten over de lokale omstandigheden bij het losadres. Wij kenmerken ons door regelmatig verhuistransport naar vaak lastig bereikbare bestemmingen.
Een verhuizing bestaat globaal gesproken uit inpakken, laden, transport en lossen.

Voorafgaand aan de verhuizing worden de kleine goederen in dozen en kleding in garderobedozen gedaan. Bovendien kunnen wij vakkundig inpakken bij kostbare goederen, bijvoorbeeld schilderijen of antiek. U kunt ervoor kiezen om alles zelf te doen, zodat de kosten gereduceerd kunnen worden. Meestal worden kostbare of breekbare goederen door ons zelf ingepakt. De demontage van grote meubelen kan desgewenst ook door ons gedaan worden.

Wij zullen de inboedel op de aangegeven datum in de verhuiswagen laden. Bij het laden is het cruciaal dat de goederen goed in de wagen gestuwd worden, zodat bij transport geen schade kan ontstaan.

In geval van tussentijdse opslag worden uw goederen in kisten in onze verwarmde loods geplaatst. Soms combineren wij uw verhuizing met een aantal andere verhuizingen om uw kosten te beperken.

Het lossen van de Europese verhuizing vindt vaak plaats door de chauffeur en bijrijder met hulp van lokale verhuizers. Ook is het mogelijk om door u zelf de verhuizing te regelen, waarbij u wel moet denken aan personeelsvoorziening. Vooral bij Europese verhuizingen speelt bij het lossen de bereikbaarheid van de bestemming een belangrijke rol, denk hierbij aan heuvelachtig gebied, oprijlaan, smalle straten, etc.

Nationaal